Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде се намира ТЕРМОСТАТА ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде се намира ТЕРМОСТАТА ?

Здрасти на всички, първо да ви кажа че имах удар отпред, в следствие на който ми смениха водния радиатор. Вчера си взех колата, но на таблото не ми отчита температурата, все на 0 си седи. Та въпроса ми е според вас термостата свързан ли е, ако не , мога ли сам да си го свържа или е сложно и пак трябва да ходя в сервиза, който не е близо ( как не погледнах ведната че не индикирааа

Колата е 146 1.4 ТС

Термостата се намира отляво на блока на двигателя (гледано отпред отдясно). Ще го познаеш по маркучите.
    Но при теб ми прилича на скъсан кабел на датчика.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Мерси колега, а ако е скъсан кабел, дали мога да го оправя, къде се намира този датчик ?

Comment

Първоначално публикувано от Stancho88 Покажи съобщение
        Мерси колега, а ако е скъсан кабел, дали мога да го оправя, къде се намира този датчик ?
        Първо виж какво е. Датчика е точно върху термостата
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Би ли ми казал кое от двете е термостат И на двете не открих някакъж датчки, поне не го разпознах

Comment

Мисля, че датчика за който питаш е този с червената стрелка. Този със зелената е температурния сензор..
            Attached Files
            Last edited by ogi100; d.m.y г., 12:58.
            Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Кое по-точно това което се вижда на 1вата снимка ли ?

Comment

ей тия трите кабела в кръгчето проследяваш колега. буксата на датчика е като пирамидка с 3 пина.
                Last edited by kolev; d.m.y г., 17:37.
                точка

Comment

колега сега отидох да проследя кабелите, и наглед всичко си е Добре, от там дето си го оградил с кръгче тръгват 2 кабелчета и след това влизат в една букса , обаче влизат 4 кабела а не две... и излизат пак 4 ако не се лъжа... и натам вече немога да видя нищо защото нямам видимост

Comment

кабелите трябва да са 3 - черен червен и оранжево черен. виж колегата къде е посочил с червената стрелка, там трябва да отиват. издърпай я тая букса и виж какво става.
                    точка

Comment

Working...
                    X